Stravično ubistvo žene na Krku: Suprug je tri dana bio s njenim tijelom u stanu?

U Krku se dogodio zločin, iako se za sad još ne zna kad tačno. Jedna je ženska osoba, navodno strana državljanka, pronađena sinoć mrtva u stanu, javlja Novi List.

Prema priči komšija saznaje se da je prema svemu sudeći život ondje izgubila srednjovječna žena, navodno Ruskinja nastanjena u Njemačkoj, sestra vlasnice stana u kojem je tijelo nesretne žene u utorak navečer pronađeno.

Čini se da je komšije zabrinulo to što su roletne stana u kojem je pronađena mrtva žena bile skroz spuštene, a navodno je zadavljena. Nesretnu ženu niko nije vidio nekoliko dana, a tokom vikenda se u stanu čula vika.

– Dana 27.07.2021.g. u poslijepodnevnim satima u mjestu Krk počinjeno je ubojstvo na štetu strane državljanke – kratko je u 23 sata izvijestila PU primorsko goranska. No, komšije pričaju da se tokom noći sa subote na nedjelju odande duže vremena čula glasna svađa, komšije kažu i ‘lom’ koji je naprasno prekinut negdje oko jedan sat iza ponoći, saznaje Novi List.Već idućeg dana, suprug žene viđen je kako oko svog bijelog volva njemačkih registarskih pločica rastrojeno hoda te sa sebe skida i na tlo odbacuje odjeću.Pozvana je policija i hitna pomoć i na adresi su se pojavili iza 19 sati. Ono što se iz svega što se od komšija upućenih u događanja koja su se u Malom Kartecu proteklih dana zbivala moglo zaključiti jest da je, prema svemu sudeći, spomenuti “ruski Nijemac” puna tri dana bio u stanu sa svojom mrtvom partnericom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79