Sutra sahrana ocu Danijelu i mališanima: “Proglašen je i Dan žalosti”

Sutra sahrana ocu Danijelu i mališanima: “Proglašen je i Dan žalosti”


Tužnu vijest javljamo rodbini i prijateljima da su naši Danijel, Lana, Luka i Mila tragično izgubili život, navodi se na umrlici koju potpisuju ožalošćene porodice Lazović i Bugarić uz navode da će se sutra održati sahrana Danijela i troje mališana koji su poginuli u nesreći na putu Raška-Kraljevo.

U automobilu u koji je, kako se sumnja, udarilo borbeno vozilo Vojske Srbije, a kojim je upravljao M. V., nalazila se porodica Lazović iz Raške Danijel, Mirjana, njihova tri mališana i njihova komšinica Dijana K.

Od povreda na licu mjesta su nastradali Danijel Lazović, inače pripadnik Vojske Srbije, troje mališana i Dijana K. dok je Mirjana zadobila povrede u vidu opekotina na podlaktici i posjekotina na glavi.

Ona je juče puštena na kućno liječenje na sopstveni zahtjev.

Vozaču određen pritvor

Ovo je petočlana porodica preko koje je prešlo borbeno vozilo Vojske Srbije

Vozač borbenog vozila Vojske Srbije, M.V. koji je učestvovao u nesreći na putu Raška – Kraljevo u kojoj je poginulo pet osoba, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu nakon čega mu je određen pritvor, piše Blic.

M.V. je pritvor određen da ne bi uticao na svjedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti.
Imao alkohol u krvi

Pripadnicima Vojske Srbije nije dozvoljeno da imaju alkohol u krvi, odnosno alko-test ne smije da pokaže ništa više od nule.

Sutra Dan žalosti

Pripadnik Vojske Srbije bio pijan: Borbenim vozilom prešao preko petočlane porodice

Povodom tragične pogibije članova porodica Lazović i Kutladžić, grad Novi Pazar donosi odluku da se na teritoriji Novog Pazara utorak, 24. septembar 2024, proglasi za Dan žalosti.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija