‘Sve mi je izgorjelo, i odjeća. Sve što imam je ovo što nosim’

Štefici je prije tri dana izgorjela kuća dok je bila kod doktora. Zgarište od tuge ne može niti gledati, a u kuću ne želi ući jer se počne tresti. Sada živi kod susjede, a za izgraditi novu kuću nema novaca.

Što da vam kažem. Imala sam dom, odjeću, stvari. U pet minuta sam ostala bez svega, priča nam Štefica Ringl (71) iz Lipoveca kraj Zlatara Bistrice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prije tri dana otišla je doktoru u grad. Kada se vratila, vidjela je dim kako suklja iz njene kuće. Pokušala je ući u kuću i spasiti bar nešto, ali od dima nije mogla. Vatra je progutala sve što se u kući nalazilo. Izgorjelo joj je posuđe, namještaj, krov. Od kreveta su ostale samo žice. U požaru joj je izgorjela i sva odjeća.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

– U pet minuta sam postala siromah. Nemam ni gaće, ni čarape da se presvučem. Sve odjeće što imam je ono što nosim na sebi. Nema mi ni Božića ni blagdana nakon ovoga. Ne znam više što reći. Kao da sam umrla sam ovih dana – kroz suze priča Štefica koja od požara spava kod susjede.

 

24Sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments