Sve zabilježile nadzorne kamere: Muškarac ispred zgrade N1 televizije prijetio smrću novinarima

Za sada nepoznata osoba danas je ispred zgrade u kojoj je smještena N1 televizija u Sarajevu uputila prijetnje smrću uposlenicima ove medijske kuće. Slučaj je prijavljen policiji.

Danas u 15:30 sati za sada nepoznati muškarac došao je na kapiju N1 BiH televizije galamio, psovao, uputio prijetnje smrću i pogrdne riječi uposlenicima N1 televizije.

“Treba vas sve pobiti, mrtvi ste, gotovi ste”, samo je jedna od prijetnji koju je uputio, a koju su čuli i uposlenici koji su u tom trenutku bili u krugu firme.

Ispred kapije N1 nepoznati muškarac kratko se zadržao nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Slučaj je odmah prijavljen nadležnoj policijskoj upravi Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo te je načinjena službena zabilješka na temelju koje će biti preduzete daljnje radnje.

Tim za sigurnost N1 televizije vrši provjere te sarađuje s nadležnim organima kako bi se utvrdio identitet osobe i motiv ovih prijetnji upućenih uposlenicima televizije N1 Bosna i Hercegovina.

Na snimku nadzorne kamere uočljivo je lice muškarca koji je prijetio, a snimak će biti dostavljen nadležnim policijskim organima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79