Tako je to na Balkanu: Plavuša u tramvaju sjela u krilo starijoj ženu, ne da joj da ustane

U tramvaju na Novom Beogradu na liniji 13 dogodio incident između dvije žene zbog sjedišta u prevozu.

Naime, na Instagram profilu “Moj_beo_grad” objavljen je šokantan snimak incidenta između djevojke i jedne starije gospođe.

– Linija 13 danas na Novom Beogradu oko 16:47. Djevojka sjela na baku i čekala da ustane jer je kaže “bole noge” – navodi se u objavi.

  • Ostavite me na miru, ne diram vas, ne dirajte me. Ja da stojim nemam snage i nije mi dobro i ostavite me na miru. Znači, ne pravite scenu- čuje se plavuša koja dok ovo govori sve vrijeme sjedi na starijoj ženi.

“Ne mogu, vidite da mi sjedite na jakni. Zgazila si me. Ustani da ustanem- odgovorila je starija žena, koja u tom trenutku nije mogla da ustane jer je djevojka sjedila na njoj.

  • Pustite me da ustanem- moli starija žena plavušu, na šta ona odgovara samo “Strašno”.

Jedna žena, koja je sjedila sjedište iza njih, ponudila je svoje mjesto i dodala da će ona da ustane.

  • Ako hoćeš, dođi, ja ću ti ustati, sjedi na moje mjesto- rekla je ona, dok rasprava između glavnih aktera i dalje nije jenjavala, piše Kurir.rs.

U tom trenutku još nekoliko ljudi ponudilo je starijoj gospođi mjesto, a djevojka koja je sjedila na njoj ničim izazvana je uzviknula “Ne dirajte me- nakon čega su prisutni počeli da se smiju.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

  • Slikajte ovo, molim vas, da svi vide- rekla je starija žena na kojoj je ova djevojka sjedila.
  • Bože me sačuvaj- dobacivali su šokirani očevici.

U jednom trenutku djevojka je počela da psuje i da viče, nakon čega je ustala i konačno pustila stariju ženu da ustane.

  • Pa ustanite, hajde! Nije mi dobro, jedva stojim i budaletina pravi scenu, ulijeće ispred mene, strašno- rekla je djevojka.

Korisnici društvene mreže nisu skrivali svoj šok, te se komentari ispod objave samo nižu.

“Ja ne vjerujem sta gledam- “Šta je s mozgom?- “Mogla je da zamoli nekoga da joj ustane ako je umorna i bole je noge. Ali ovakav nastup je blam- Je l’ ovo realno?- samo su neki od komentara.

Ono što je sigurno, jeste da su ovakvi okršaji šokantni i kada su djeca glavni akteri, a kamoli kada je riječ o odraslim ljudima.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79