Taksista Senadin Jusić besplatno prevozi RVI, osobe sa invaliditetom i djecu sa posebnim potrebama

Taksista Senadin Jusić besplatno prevozi RVI, osobe sa invaliditetom i djecu sa posebnim potrebama


U zajednici se pojavila divna priča o humanosti i solidarnosti!

Senadin Jusić, taksista iz našeg grada, pokrenuo je jedinstvenu inicijativu koja zaslužuje svaku pohvalu. Njegov taksi, marke BMW, postao je simbol podrške za ratne vojne invalide, osobe sa invaliditetom te roditelje i djecu sa posebnim potrebama piše Crna-Hronika.

Senadin je odlučio da svoja vozačka znanja i resurse iskoristi za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Njegov besplatni taksi prevoz omogućava ovim osobama lakši pristup medicinskim ustanovama, školama i drugim važnim destinacijama. Ova plemenita akcija ne samo da pruža praktičnu pomoć, već i podiže svest o potrebama osoba sa invaliditetom i njihovim pravima.

“Želim da doprinosim svojoj zajednici i pomognem onima koji se suočavaju s izazovima u svakodnevnom životu”, rekao je Senadin. Njegova priča inspiriše mnoge, a sve više ljudi se pridružuje inicijativi, nudeći dodatnu podršku ili volontiranje.

Ukoliko poznajete nekoga ko bi mogao imati koristi od ove usluge, slobodno se javite Senadinu. Njegova misija je jasna – svima pružiti priliku za lakši i dostojanstveniji život. Hvala ti, Senadine, što si pravi junak naše zajednice!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taxi “Jusić” 24/7 (@taksibmw)



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija