Teško povrijeđena: 9-godišnjoj djevojčici pao kamen na glavu

Teško povrijeđena: 9-godišnjoj djevojčici pao kamen na glavu


Devetogodišnja djevojčica teško je povrijeđena u Sinju kada joj je, usljed jakih udara bure, pao kamen na glavu. Nesreća se desila u centru Sinja, kada je kamen srušen sa stare kuće, ozbiljno povrijedio djevojčicu.

Djevojčica je hitno prebačena i podvrgnuta operaciji u Kliničko-bolničkom centru u Splitu, prema izveštajima hrvatskih medija. Njeno zdravstveno stanje traži ozbiljnu pažnju medicinskog osoblja.

Jaki naleti bure nisu samo prouzrokovali ovu tragediju, već su srušili dvadesetak stabala i rasvjetni stub u Sinju. Oluja, sa udarima vjetra do 150 kilometara na sat, prouzrokovala je i teškoće u saobraćaju na pojedinim putnim pravcima na jugu Hrvatske.

Na putu Gračac – Zaton Obrovački, kamion se prevrnuo nakon što je vozač, smatrajući da je njegovo vozilo malo ispod 3,5 tone, pokušao proći. Bura je gurnula kamion do ruba provalije, ali je vozač uspio na vrijeme napustiti vozilo, izbegavajući veću tragediju.

Oluja i njen uticaj na sigurnost u saobraćaju zahtjevaju povećan oprez i odgovorno ponašanje svih učesnika u saobraćaju.

Apeluje se na građane da se pridržavaju upozorenja i savjeta lokalnih vlasti kako bi minimizirali rizike od ovakvih nepredviđenih situacija.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija