Tijana Tegeltija se oglasila nakon hapšenja na Jahorini, može se pogoditi kome je poruka upućena

Tijana Tegeltija se oglasila nakon hapšenja na Jahorini, može se pogoditi kome je poruka upućena


U akciji “Tokio” slobode je lišen jedan od najvećih evropskih bjegunaca Mladen Samardžija.

Pripadnici MUP-a RS i SAJ-a su Samardžiju lišili slobode na Jahorini, a upali su i u apartman u kojem je boravio Samardžija za kojim je bila raspisana Interpolova potjernica.

U apartmanu su zatekli i bivšu suprugu Milana Tegeltije, Tijanu Tegeltiju (djevojački Zmijanjac).

Sa opasnim Samardžijom na Jahorini privedena i bivša supruga Milana Tegeltije

Tijana je danas postavila story na svom Instagram profilu Tikitile, a može se pogoditi da je poruku uputiča baš Samardžiji.

“Na svom putu da pronađem tebe… ja sam konačno pronašla sebe”, napisala je Tijana uz emotikone sreće i srca.

Tijana je duže vrijeme bila u vezi sa Mladenom Samardžijom.

Prema medijskim pisanjima, Tijana je na informativnom razgovoru ispitana o odnosima sa slobode lišenim Samardžijom, te je nakon toga puštena na slobodu.

Samardžija se već duže vrijeme nalazi u bjekstvu od slovenskog pravosuđa budući da je za njim raspisana potjernica zbog umiješanosti u organizovani kriminal.

“U okviru istrage Uprave za organizovani i teški kriminalitet koja je trajala duži period pod nadzorom Tužilaštva BiH, utvrđeno je da je M.S. nastavio da nakon bjekstva u BiH (čiji je državljanin) rukovodi organizovanom kriminalnom grupom koja se bavi međunarodnom trgovinom opojnim drogama na području Evropske unije, Bosne i Hercegovine, Republike Srbije i Republike Crne Gore, te je samom istragom dokumentovan prijevoz i prodaja više od 40 kilograma kokaina i pola kilograma heroina”, saopćenje je MUP-a RS-a.

U akciji “Tokio” do sada je oduzet jedan kilogram kokaina, 8.000 KM, 122.580 eura, četiri pištolja, laptop, više mobilnih telefona, manja količina marihuane, 20 komada metaka kalibra 9×19 mm i više vozila.

Kakve tajne krije apartman na Jahorini? Tijana duže vrijeme bila u vezi sa Mladenom Samardžijom, na Instagramu život na visokoj nozi



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija