Tiktoker iz Srbije kojeg prati 1.100.000 pratitelja, priveden zbog nasilja u porodici

Poznati srbijanski tiktoker Marko Arsenijević (22), poznatiji kao Arsa, uhapšen je zbog nasilja u porodici, prenosi “Telegraf.rs”.

Marko se na TikToku predstavlja kao “Arsaovde”, a prati ga 1.100.000 ljudi.

On je, kako prenosi “Telegraf”, fizički napao svoju djevojku, također tiktokerku, Niku Ilčić s kojom je već duže vremena u emotivnoj vezi.

Nika je Marka pijavila za nasilje jer ju je odgurnuo, prilikom čega je pala na pod, a onda joj je držao ruke i stavio svoju šaku na usta, kako se ne bi čulo njeno zapomaganje.

Inače, njih dvoje već nekoliko mjeseci žive zajedno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nika Ilcic (@nikailcic)

 

Marko Arsenijević (22), poznati TikToker, uhapšen je zbog nasilja. Naime, Arsa, kako se predstavlja na društvenim mrežama, fizički je napao svoju djevojku Niku Ilčić, takođe poznatu TikTokerku, sa kojom je već duže vreme u emotivnoj vezi.

Oni zajedno imaju veliki broj fanova, koji prate njihova svakodnevna dešavanja, život, a Arsina bivša djevojka takođe je poznata javnosti.

Radi se o Eleni Stojčevski, koja ima nešto manje od milion pratilaca na TikToku, a u vezi sa Arsom je bila neposredno pre njegove veze sa Nikom, pa su mnogi sumnjali da je Arsa zapravo prevario Elenu sa koleginicom.

Elena nije želela previše da priča o vezi i raskidu sa Markom, ali se iz mnogih usputnih komentara može zaključiti da nisu ostali u dobrim odnosima i da nema lepo mišljenje o sada bivšem dječku.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79