Tiktokeri šalju podršku Amiru Pašiću Faći: “Ajmo sada svi Tiktokeri ili ste se i vi uplašili da i vas ne uhapse”

Tiktokeri šalju podršku Amiru Pašiću Faći: “Ajmo sada svi Tiktokeri ili ste se i vi uplašili da i vas ne uhapse”


Opasni sarajevski kriminalac Amir Pašić zvani Faćo predat je u nadležnost Tužilaštva Kantona Sarajevo, a nakon što je jutros lišen slobode. Amir Pašić Faćo lišen je slobode zbog prijetnji sudiji Općinskog suda preko svog TikTok profila.

On je u ulici Zelenih beretki u Općini Stari Grad sinoć uhapšen na osnovu raspisane operativne potrage. Lišen je u 00:10h a priveli su ga pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici su ga priveli na taksi štandu u navedenoj ulici.

Kako nam je potvrdio sarajevski advokat Omar Mehmedbašić, njegov branjenik je predat u Tužilaštvo Kantona Sarajevo gdje će prenoćiti.

“Sutra je planirano njegovo saslušanje. Još uvijek nije dao izjavu službenim osobama. Tek će sutra” – izjavio je Omar Mehmedbašić za portal Crna-Hronika.

Ovo je video snimak zbog kojeg je uhapšen Amir Pašić Faćo

Međutim njegovi tiktokeri na ovoj društvenoj mreži šalju video klipove podrške za ovog opasnog kriminalca koji je prijetio sudiji Općinskog suda u Sarajevu.

Jedan od njih je i korisnik “Bosanac do daske” koji je i pokrenuo ovu digitalnu podršku.

“Javljeno mi je i vidio sam da je uhapšen Amir Pašić Faćo. Ne znam zbog čega je uhapšen ali ako je uhapšen zbog svog rada na tiktoku, gdje proziva političare, gdje razotkriva lopovluke onda svi treba na ovom tiktoku da se dignemo i svi da snimimo video podršku za Faću.

Ja se sa Faćom ne slažem kada psuje i mrtve i živi i kada spominje djecu. Ali u biti čovjek iznosi samo činjenice i lopovluke razotkriva koji se dešavaju ne samo u BiH nego i u zemljama Balkana. Ajmo sada svi Tiktokeri ili ste se i vi uplašili da i vas ne uhapse. Ajde dajte podršku Faći” izjavio je ovaj korisnik ove društvene mreže.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija