Tinejdžer s Mercedesom nije stao na STOP, usmrtio dvojicu mladića u Fiatu

Policija je objavila detalje stravične nesreće kod Zadra. Skrivio ju je 18-godišnjak koji je u ponedjeljak navečer u mjestu Kožino proletio kroz raskrižje iako mu je bio znak stop i udario bočno u Fiat.

Mladići (20 i 21) poginuli su u strašnoj nesreći kod Zadra u ponedjeljak navečer.

Policija je objavila da se u mjestu Kožino u njihov Fiat zaletio 18-godišnjak u Mercedesu, ne poštujući znak STOP.

Mladići iz Fiata poginuli su na mjestu. Vatrogasci su morali rezati lim da izvuku tijela. Vozač Mercedesa završio je na kriminalističkom ispitivanju. Kazneno će ga goniti.

Strašna nesreća kod Zadra

Stigle su i fotografije nesreće. Na njima se vidi uništeni Fiat na kojem su i tragovi krvi. Policija je objavila da je tinejdžer vozio Mercedes zadarskih oznaka Ulicom Put primorja.

Došao je na raskrižje gdje mu je bio znak stop, ali nije se zaustavio. Udario je bočno u Fiat zadarskih registracija koji je bio u raskrižju. Udarac je bio strašan, Odbacio je Fiat u prometni znak i betonski zid.

Mercedes je vozio tinejdžer, nije stao na STOP

Fiat je vozio 21-godišnjak. Njemu i 20-godišnjem suputniku nije bilo spasa.

Poginuli su na mjestu nesreće.

Policija je objavila da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog kaznenog dijela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu piše 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79