Torcida osnivača Indexa uporedila sa Arkanom

Nakon što je hrvatski portal Index objavio tekst s naslovom “Dalmacija ima ozbiljan problem – kult Torcide”, u kojem su problematizirali kult navijačke grupe Torcida, u Splitu je osvanuo transparent “Matija Babić = Arkan”.

Uz ovaj natpis, koji se pojavio na jednom nadvožnjaku, Uz ovaj natpis nalaze se i četiri slova C, prekrižena, prenosi zagrebački portal.

Za sada nije poznato ko je postavio taj transparent, ali sajt navodi da se vjerovatno radi o nekome ko je pogođen tekstom.

Babić, koji danas povremeno piše komentare za Index, transparent je komentarisao fotografijom sa odmora u Grčkoj, koju je objavio na Facebooku.

U spornom tekstu pominje se da Srbi koji dolaze u Hrvatsku rizikuju život.

“Ako Dalić i Modrić na doček reprezentacije zovu pjevača Jasenovca, Kolinda se slika s neonacistima i službeno prima promotere mržnje, a evroparlamentarka izjavljuje da se ne odriče ustaša, šta očekivati od navijačkog šljama nego da nekog danas prebije, a sutra likvidira”, napisao je Babić u tekstu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments