Torcida zatvorila autoput: Zaustavili su promet, bili su maskirani. Našli smo i palice

Iz MUP-a su priopćili kako su navijači Hajduka izašli iz svojih vozila na A1 i maskirani kacigama i odjećom zaustavili promet. Kao mogući povod tome navode sukob s navijačima Dinama koji putuju u Šibenik.

U poslijepodnevnim satima u nedjelju je zbog incidenta s navijačima došlo do kaosa na A1 u oba smjera. U smjeru Zagreba je kolona u jednom trenutku bila dugačka čak devet kilometara.

Prema novim informacijama Hrvatskog autokluba, promet je pušten nešto oko 16 sati.

 

O incidentu su se oglasili i iz MUP-a na svojim službenim stranicama. Izvijestili su kako su poslije 15 sati na odmorištu Jadova na A1 navijači Hajduka izašli iz svojih vozila maskirani kacigama i odjećom te zaustavili promet.

Kao mogući povod iz MUP-a navode sukob s navijačima Dinama koji putuju na utakmicu u Šibenik.

Iz MUP-a su naveli i kako je policija poduzela mjere i radnje “razdvajanja pravaca kretanja navijača” te da je spriječen sukob navijača bez postupanja policije i bez uporabe sredstava prisile već su izdane naredbe.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79