Tragedija: Kamion pregazio djevojčicu od 17 mjeseci, preminula je

Na mjestu tragedije okupio se veliki broj građana, ekipe Hitne pomoći i policije su na licu mjesta

Na Karaburmi se oko 11:05 sati, kako saznaje Telegraf, dogodila teška tragedija u kojoj je stradala djevojčica starosti 17 mjeseci.

Dijete je pregazio kamion i ona je preminula na licu mjesta.

Na mjestu tragedije okupio se veliki broj građana, ekipe Hitne pomoći i policije su na licu mjesta.

Uviđaj je u toku.

Komšije porodice koja je danas doživjela tragediju kada je kamion na Karaburmi pregazio njihovu ćerku nasmrt koja je tek napunila 2 godine, kažu da je cijelo naselje pod stresom, da se majka onesvijestila kada je vidjela šta se dešava, kao i to da najstariji brat od kada je saznao da mu je sestra poginula ne prestaje da plače.

“Svi su pod stresom, majci niko nije smio da kaže, a najstariji brat od kada je saznao ne prestaje da plače. Niko ne može da ga smiri. Mala je bila najmlađe dijete…”, rekla je komšinica između ostalog.

Inače, malenu je za ruku vodio brat (5), a ne majka, kako se prvo pisalo. On joj je pustio ruku i kamion ju je pregazio. Majka je tada istrčala na ulicu i vidjela svoje mrtvo dijete, pa je pala u nesvijest.

Da nesreća bude još veća, ova porodica je prije nekoliko godina izgubila još jedno dijete na isti način.

Priveden vozač kamiona smrti

M. K. (44), vozač kamiona koji je danas na Karaburmi pregazio nasmrt djevojčicu koja je imala 17 meseci, priveden je.

Nakon izvršenog uviđaja po nalogu dezurnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradniji sa saobraćajnom policijom prema osumnjičenom K.M. određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova, zbog sumnje da je izvrsio krivično djelo Teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

U navedenom roku osumnjičeni ce biti saslusan pred tužilažtvom. Tužilac je naložio da se uradi vanredni tehnički pregled vozila, kao i da se pribavi video nadzor sigurnosnih kamera i uzme krv na analizu.

Osumnjičeni je na licu mesta alkotestiran i nije utvrđeno prisustvo alkohola.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79