Tragedija na magistralnom putu kod Bugojna: Donji Vakuf će proglasiti Dan žalosti zbog smrti tri mladića

Tragedija na magistralnom putu kod Bugojna: Donji Vakuf će proglasiti Dan žalosti zbog smrti tri mladića


Trojica mladića iz Donjeg Vakufa poginula su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu kod Bugojna u mjestu Čaušlije, a tri osobe su povrijeđene.

U nesreći koja se dogodila u srijedu navečer u 22:00 sata na magistralnom putu M-106 Donji Vakuf – Bugojno učestvovala su dva putnička motorna vozila, VW Golf u kojem se nalazilo pet osoba i putničko motorno vozilo Fiat za čijim volanom je bio A. Đ. iz Jablanice.

(FOTO) Tragedija u Bogojnu: Tri osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Jako sam potresen viješću da su trojica mladića iz ovog grada izgubila život na tako stravičan način. Prevelika tuga. Djeca mojih ratnih drugova. Mladost je, nažalost, prerano ugašena. S obzirom na to da je obdukcija tijela nastradalih danas u Travniku, očekujem u poslijepodnevnim satima informaciju o tome kada će biti dženaza. Bude li sve danas završeno, onda bi dženaza mogla biti sutra. Svakako, Općina Donji Vakuf, ali i Bugojno proglasit će Dan žalosti – kazao je za Hayat.ba Huso Sušić, načelnik Donjeg Vakufa.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija