Tragedija u BIH: Djevojčica (15) rodila bebu pa je bacila u kantu za smeće

 

Nova tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Djevojčica od 15. godina porodila je malenu bebu koju je kasnije zamotala u plastičnu vreću i bacila u smeće.

Kako su za portal Crna-Hronika potvrdili iz Kantonalne bolnice u Bihaću tragedija se desila jučer 8.12.2022. godine kada je maloljetna djevojčica S.M. (15) primljena na Odjel ginekologije zbog problema nastalih usljed poroda.

O cijelom slučaju je obaviješten MUP USK čiji su službenici pronašli novorođenu bebu u kanti za smeće porodične kuće u kojoj je živjela 15-godišnja djevojčica. Nažalost beba nije davala znakove života.

Nezvanično saznajemo da je mlada majka, rodila dijete zamotala u plastičnu vreću te bacila u smeće. Nemili događaj su potvrdili su iz Uprave policije USK te naveli kako su u toku istražne radnje o ovome stravičnom događaju.

Uskoro više informacija o ovom događaju

O svemu je obaviješteno Tužilaštvo USK koje je pokrenulo istragu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79