Tragedija u Srebreniku: Preminuo mladi profesor Semir Muratović

Još jedna tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu. Preminuo je mladi nastavnik iz Srebrenika Semir Muratović zvani Mury. Prijatelji i porodica se na društvenim mrežama opraštaju od Semira, koji ih je kako kažu iznenada napustio.

Kako saznajemo Semira je bio omiljeni prosvjetni radnik, a iza njega je ostala supruga i maloljetna kćerka piše Crna-Hronika.

“Prerano si otišao drug moj imali smo dosta toga da završimo.Sabur porodici.Allah te nagradio svojom nagradom. El Fatiha za tvoju dušu 😥

“Da mu Allah dž.š oprosti grijehe i podari lijepi dženet a porodici sabura 😪😪”

“Semire dobri zašto si nas prerano napustio.Porodici Semir Muratovic iskreno saućešće El fatiha Allah ga Dženetom nagradio,ali zašto i kako da odlaze ovako mlada raja…..

“Čovjek o kojem se priča. . Čovjek koji je bio uvijek nasmijan, veseo i posvećen svome poslu i dobroti učenika. Nije bio samo profesor bio je najprije čovjek, veliki čovjek, dobrodušan. Dragi Sema neka ti je lahka zemlja i dalje ćeš živjeti u pričama učenika i ljudi.
Dobar umire mlad. 😭😭”

O terminu dženaze namaza bit ćete blagovremeno obaviješteni

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79