Tragedija u Tuzli: U rijeci Jali pronađeno muško tijelo

Kako saznaje portal Crna-Hronika u poslijepodnevnim satima dogodila se tragedije u Tuzli kod plavog mosta, u blizini radionice za vozove.

Nezvanično saznajemo da je u koritu rijeke Jale kod Solane pronađeno beživotno muško tijelo. Na teren su izašli pripadnici MUP-a Tuzlanskog Kantona koji su blokirali područje kako bi napravili uviđaj i istragu povodom nemilog događaja.

“Pronađen je muškarac u Jali, rođen 1977-godine, sijede kose uzrasta 170-180 cm. Policija izvršila uviđaj, istraga u toku” – rečeno je za portal Crna-Hronika.

– Danas 25. septembra 2023., oko 14.10 sati, PS Centar prijavljeno je od strane A.P. (1975) iz Tuzle, da se dana 24.09.2023. godine oko 12.45 sati iz stana u kojem žive, udaljio V.M. (1977), njen nevjenčani suprug potvrdila je portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kanotna Adnana Sprečić.

Dana 25. septembra 2023. godine, oko 15.40 sati, PS Zapad, prijavljeno je da je u koritu rijeke Jala u naselju Solana uočeno najvjerovatnije beživotno tijelo NN osobe, uz samu obalu.

Odmah po zaprimanju ove prijave na lice mjesta upućena je patrola policijskih službenika PS Zapad i SHMP DZ Tuzla, gdje su potvrđeni navodi prijave, a ljekar mrtvozornik SHMP Dom zdravlja Tuzla, na licu mjesta je konstatovao smrt NN osobe, koja je kasnije identifikovana kao nestali V.M. (1977).

Uviđajem na mjestu događaja rukovodila je dežurna tužiteljica KTTK-a, a isti su po uputama i pod nadzorom tužiteljice izvršili istražitelji OKP PU Tuzla, te se i dalje preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka smrti V.M., a po nalogu postupajuće tužiteljice KTKT-a – navela je Sprečić.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79