Stablo palo na drvosječu

Stablo palo na drvosječu


Zaječarac G.R. (50) zadobio je teške povrede opasne po život tokom sječe šume u okolini Knjaževca od kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Nesreća se dogodila u subotu popodne, a povrijeđeni muškarac preminuo je u UKC Niš u toku večeri, uprkos naporima ljekara da mu spasu život.

Prema saznanjima, drvosječa je u Niš dovezen u izuzetno teškom stanju.

– Odmah je intubiran, stavljen na mehaničku ventilaciju i vazopresornu potporu. Urađen je CT po trauma protokolu koji je pokazao prelom karličnih kostiju sa masivnim krvarenjem u karlici. Rađena je reanimacija, ali je pacijent preminuo uprkos svim naporima ljekara UKC Niš da se izbore za njegov život – rečeno je u UKC Niš za Blic.

U policiji u Zaječaru je rečeno da su u 16 sati obavješteni iz zdravstvenog centra u Knjaževcu da je primljen muškarac sa povredama zadobijenim prilikom sječe drva i da je hitno transportovan u UKC Niš. U zaječarskoj policiji navode da su u večernjim časovima dobili obavještenje da je povrijeđeni čovjek preminuo u niškom kliničkom centru i da je o slučaju obavješteno Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru, odjeljenje u Knjaževcu.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija