Traje velika potraga za djevojčicom (13): Mami poslala SMS sa nepoznatog broja i više se nije javila

Boban Milosavljević, otac Milice (13) koja je nestala na području Čačka oglasio se za Telegraf.rs i otkrio da je kćerku posljednji put vidio u četvrtak.

“Ja sam išao na teren u Sopot da radim u četvrtak. Tad sam je posljednji put vidio”, kaže otac. On dodaje i da je njegova supruga ta koja je Milicu vidjela posljednja, prije nestanka.

“Došla je u ponedjeljak izjutru, presvukla se i otišla od kuće oko 2-3”, priča otac.
Milica je u trenutku nestanka na sebi imala braon jaknu, sivu trenerku i crne patike na tufne, a kako je Boban otkrio u nedjelju je trebalo da ode kod drugarice kod koje nikada nije otišla.

“Djevojčica je pitala Miličinog mlađeg brata zašto nije došla kod nje, tako smo i znali da nije bila tamo”, ističe čovjek.

Ipak, Milica se majci, kako otac tvrdi, javila i porukom sa nepoznatog broja, jer telefon kod sebe nije imala, i da se od tada nisu čule.

“Milica telefon kod sebe nema od septembra, u kazni je bila. U ponedjeljak je poslala poruku sa nepoznatog broja i pitala jel može da ostane još malo kod neke drugarice”, objašnjava.

Kako nesretni čovjek kaže, nema pojma gdje bi njegova djevojčica mogla da bude, a momka nema.

Apeluje na sve ljude dobre volje koji imaju bilo kakvu informaciju da odmah odu u prvu policijsku stanicu.

Kako je za Telegraf.rs potvrđeno iz MUP-a nestanak je prijavljen jučer i intenzivno se traga za nestalom djevojčicom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79