Traje velika potraga za Pajić Edinom, policija moli za pomoć

Traje velika potraga za Pajić Edinom, policija moli za pomoć


MUP USK objavio je molbu za građane da, ukoliko imaju, pozovu policiju i daju informacije o mogućem kretanju nestalog Pajić Edina (62).

Iz policijskog saopštenja nejasno je da li se muškarac zove Edin ili Emin, a prema tvrdnjama policije, posljednji put je viđen 25.10. 2023. godine.

Nadamo se da policija nije pogriješila i fotografiju čovjeka.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti i bez ispravljana.

“Polovinom januara 2023 godine u policijsku stanicu Ključ obratila se sestra od nestalog Edina i prijavila njegov nestanak, a za istim je narednog dana od strane policije USK-a raspisana i operativna potraga.

Prema posljednjim informacijama, nestalo lice Pajić Emin je primjećen dana 25.10.2023 godine oko 13,00 sati kod trgovine „Motorex“ u Sanskom Mostu, a istog dana oko 16,00 sati i u selu Biljani, općina Ključ.

Međutim i pored svih poduzetih aktivnosti (nekoliko pretraga terena, provjera putem drugih policijskih stanica i policijskih agencija u Bosni i Hercegovini) navedeno lice još uvijek nije pronađeno.

Pozivamo sve one koji imaju bilo kakva saznanja o kretanju ili boravku navedenog lica da nas obavijeste na broj telefona 037/662-222 ili 037/661-092 kao i direktnim kontaktom sa pripadnicima policije USK-a”, napisali su iz MUP-a USK.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija