Trebali su se oženiti, a on joj oduzeo život: Nevjerovatna životna priča stradale Irme

Likvidacija Irme Forić, sekretarice u Graničnoj policiji Bosne i Hercegovine, čije je tijelo pronađeno u srijedu u stanu na Dorbinji, šokirala je cjelokupnu javnost.

Nju je, prema informacijama koje su dosad dostupne javnosti likvidirao njen suprug Senad Basarić iz Mostara, koji je dan nakon pronalaska tijela lišen slobode na Dobrinji, istom sarajevskom naselju gdje se i desio zločin, navodno počinjen izuzetno brutalno, hladnim oružjem.

Senada, nakon što je likvidirao Irmu, komšije ga srele u haustoru

Pretpostavljalo se da bi Basarić mogao pobjeći u Njemačku čije državljanstvo također ima, pa je odmah nakon pronalaska tijela «dignuta na noge» sve policija u BiH, a agencijama za provedbu zakona i prema graničnim prelazima upućene su depeše da osumnjičeni bude lišen slobode odmah ukoliko bude primijećen!

Upoznali su se na Facebooku, obećavao joj je “kule i gradove”, ali je ubrzo počela dolaziti do izražaja njegova posesivna priroda i gotovo bolesna ljubomora, piše Doznajemo.

Samoj Irmi ovo je bio treći brak. Nakon turbulentne bračne zajednice sa generalom Sakibom Forićem, sadašnjim ambasadorom BiH U Pakistanu, ušla je u novu vezu sa gotovo “filmskim elementima”, ali je njen drugi suprug preminuo. Onda je upoznala Basarića…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments