Trebinjski vatrogasci na mukama, treći požar od udara groma

Trebinjski vatrogasci na mukama, treći požar od udara groma


Trebinjski vatrogasci su u posljednjih nekoliko dana na pravim mukama izazvanih udarima groma, jer su danas oko 16.55 časova ugasili još jedan požar koji je u selu Gomiljani, nekoliko kilometara daleko od centra grada, ponovo izazvao udar groma.

“I ovoga je puta grom udario ispod dalekovoda, ali je srećom brzo primijećen, pa smo odmah po pozivu reagovali i sve se dobro završilo i kada je u pitanju strujna mreža i samo selo”, kaže Zdravko Kašiković komandir Vatrogasne jedinice Trebinje.

U Trebinju su u posljednjih pet dana udari gromova izazvali tri požara, od koji se požar na Leotaru razbuktio i proširio i na sjevernu stranu planine, a posljednja dva su srećom odmah primijećena i vatrogasci su ih brzo ugasili.

Današnja grmljavina u Trebinju srećom nije bila jaka kao u nedelju, kada su zabilježeni i brojni kvarovi na strujnim vodovima, u gradskoj rasvjeti i telekomunikacijama, zbog čega je u nekim dijelovima grada došlo i do prekida vodosnabdijevanjem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija