Treće poluvrijeme: FK Tuzla City gospodski odgovorio Radniku: “Pošaljite nam račun”

Treće poluvrijeme: FK Tuzla City gospodski odgovorio Radniku: “Pošaljite nam račun”


Fudbaleri Tuzla Cityja poraženi su od Radnika u Bijeljniji, a ovaj meč ima i svoje treće poluvrijeme.

Bijeljinci su na svojoj Facebook stranici objavili da su gosti razbili staklo na vratima svlačionica. Sada je “stiglo” i očitovanje Građana.

Fudbaleri Tuzla Cityja demolirali svlačionicu u Bijeljini nakon poraza

– Nakon utakmice u Bijeljini u javnosti se pojavila javna objava na zvaničnoj Facebook stranici Radnika, u kojem je navedeno kako su “igrači Tuzla Cityja napravili materijalnu štetu na vratima svlačionice, nakon poraza u Bijeljini”.

Prije svega, želimo da istaknemo kako je staklo na vratima razbijeno na poluvremenu utakmice, dok je rezultat još bio 1:1, a ne nakon utakmice kada smo doživjeli poraz.

Također, odmah nakon ovoga događaja, naš službeni predstavnik se izvinio domaćinu, te kazao da se pošalje račun na adresu FKTuzla City, koji će isti odmah i platiti.

FK Tuzla City se još jednom i javno izvinjava FK Radnik Bijeljina, te naglašava da će nanesenu materijalnu štetu koja nije namjerno napravljena, namiriti i uredno platiti – saopćeno je iz tuzlanskog premijerligaša.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija