Trojica mladića pretukli mladog pjevača u Zagrebu: ‘Napadnut sam jer sam homoseksualac’

Zagrebačkog glazbenika Željka Milašinovića u petak navečer napala su trojica mladića u Zagrebu. Pratili su ga i rugali su mu se, a zatim su mu ukrali torbicu i novčanik, u kojem su bili dokumenti i nekoliko tisuća kuna

Trojica mladića napali su mladog zagrebačkog pjevača Željka Milašinovića u petak oko 20:30 u Ulici Antuna Šoljana u Zagrebu zato što je, kako navodi, deklarirani homoseksualac.

Cijeli slučaj je prijavio policiji, a u napadu mu je ukradena torbica i novčanik, u kojem su bili dokumenti i nekoliko tisuća kuna.

O napadu se oglasio na svom Facebook profilu.

– Napasti nekoga zato jer je drugačiji, zato jer se ne uklapa u masu, jer je rođen da se ističe je krajnje bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da to biti poseban je nešto predivno! – napisao je Milašinović.

– Napadnut sam jer sam homoseksualac i ne, nije mi važno što će ljudi reći. Netko sam tko će i dalje ostati isti jer ne znam mrziti. S moje strane ljubav i pozitivna energija s jednim iskustvom više – podijelio je u svojoj drugoj objavi.

Policija je potvrdila da je u petak u 22:35 zaprimila dojavu o napadu.

– Nekoliko zasad nepoznatih počinitelja prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna – javili su iz policije piše 24sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79