Dosta te bilo: S Putinom si pričao o fudbalu, a s Milanovićem slavio “Maestral”

 

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović osvrnuo se na izjavu Milorada Dodika (SNSD) u kojoj je komentirao navode da se visoki predstavnik Christian Schmidt sastaje s predstavnicima opozicije u RS-u.

Naime, Dodik je danas izjavio da dok on ima sastanke s Vladimirom Putinom, Schmidt razgovara s Jelenom Trivić.

“Dok se sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom sastajem tri puta u deset mjeseci, kandidatkinja za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić ima kontakt s njim u Banjoj Luci. To je tačno, ali on nema kontakt sa nama jer ga ne prepoznajemo, on je lažna priča”, rekao je Dodik.

Ova izjava isprovocirala je i reakciju Branislava Borenovića koji je poručio Dodiku šta misli o njegovom sastanku s Putinom.

“Jesi, tri minute i pričao o fudbalu, ali si sa Milanovićem proveo tri debela sata u iću, piću i pjesmi na svom imanju u Bakincima slaveći sramni ‘Maestral’ pogrom Srba, pričajući o prodaji RS-a i izdaji Srbije. Na to šutiš. Dosta više tebe i tvojih agremanskih i svih obmana”, rekao je Borenović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79