Tukao djevojku pa napuhao 5,21 promila!

Na društvenim mrežama danas je osvanula fotografija koja spada u red priča “vjerovali ili ne”, a na kojoj se vidi muškarac koji je u policijskoj stanici “naduvao” 5,21 promila alkohola u organizmu.

Fotografija je za vrlo kratko vrijeme postala pravi hit na društvenim mrežama, a ispostavilo se da nije riječ o fotomontaži, te da je fotografija sačinjena u avgustu ove godine.

Naime, riječ je o T. D. (58) iz Banjaluke koji je u avgustu priveden u Policijsku stanicu Lauš zbog udaranja djevojke. Kako saznaje SrpskaCafe, za napad ga je prijavila njegova tadašnja djevojka.

On je ubrzo pronađen i priveden u policiju i bio je u vidno pijanom stanju. Prilikom alkotestiranja i policajci su ostali u šoku kada su vidjeli rezultat, odnosno da je aparat “zakucao” na 5,21 promila, odnosno 4,91 g/kg.

Zanimljivo je da je upravo danas policija kompletirala predmet protiv njega, protiv koga će tužilaštvu biti dostavljen izvještaj zbog sumnje da je počinio krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda.

Vještak kojeg smo kontaktirali tvrdi da čovjek s toliko alkohola u krvi uopšte ne bi trebao davati znake života, ali da se uvijek dese izuzeci.

– Dešava se u jednom među 10 000 slučajeva, uglavnom kod alkoholičara koji svakodnevno piju, kod kojih se ujutro pri buđenju već može izmjeriti oko 2,5 promila. Takođe, ponekad se dešava da je piće popijeno neposredno prije “duvanja”, pa aparat pokaže više nego što stvarno jeste – rekao je on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79