Glumica i voditeljica Slađana Petrušić slagala svoju smrt

Glumica i voditeljica Slađana Petrušić slagala svoju smrt


Slađana Petrušić, glumica i voditeljica nije preminula iznenada sinoć, u četrdesetoj godini.

Nakon što je ova vijest objavljena na njenom Instagram profilu, oglasila se i njena rodica koja je sve demantovala i rekla kako je Slađana sve izmislila.

Više pročitajte na linku ispod.

Slađana Petrušić ipak nije umrla? Rodica: Sve je izmislila

Vijest o smrti je laž navela je za Index.hr Slađanina sestrična Dragana, dodajući da je to sve Slađa Petrušić kreirala sama.

Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to”, rekla je Dragana koja godinama sa Slađom nije u kontaktu

Dragana je ispod objave o navodnoj smrti sestrične ostavila komentar, a navodno mrtva Slađana je nakon toga blokirala na Instagramu. Dragana kaže da o Slađinoj smrti ništa ne zna ni niko od njihove zajedničke rodbine.

Dragana je kćerka Slađine tete Slavice.

Neven Ciganović: To je neslana šala

Da je riječ o laži, kaže i Neven Ciganović koji je inače u redovnom kontaktu sa Slađanom Petrušić. Stilist je za Index.hr rekao da se od jutra nije čuo sa Slađanom, ali su proteklih dana bili u kontaktu.

Slađa je, kaže, na Instagramu objavljivala lažne fotografije nesreće i polomljenih nogu.

“To je neslana šala koja prelazi granicu. Ona vjerovatno nije ni svjesna posljedica”, rekao je on

Slađana Petrušić rođena je u Prnjavoru 24. marta 1983. godine. Prvo tv pojavljivanje imala je 2002. godine u emisiji “Noćna mora” Željka Malnara. Okušala se kao pjevačica, voditeljica, spisateljica, a imala je epizodu i u politici.

Slađana je prije dva dana hospitalizovana nakon što je doživjela nezgodu dok je snimala video za TikTok.

Izazov koji je prihvatila se pokazao kao prezahtjevan za nju te je završila sva u krvi. Petrušić je hospitalizovana, a nakon ukazane ljekarske pomoći na društvenim mrežama je podijelila dvije fotografije od kojih joj je na jednoj od njih moguće vidjeti sa zavojima.

„Nikad nisam lagala. Otišle su noge i svašta nešto. Inače za ubuduće… pa valjda me toliko poznajete i znate da nikad ne cvilim. To što vam nisam odmah sve rekla, to je jer me doktori svako malo za***avaju, j**em ti Tik Tok izazove“, napisala je Slađa tada.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija