U Banjaluci likvidiran 28-godišnji Ariel Bogdanović

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka saopćeno je da je jučer oko 19:40 sata upotrebom noža ubijen Ariel Bogdanović rođen 1994. godine iz Banje Luke. Ubistvo je izvršila nepoznata osoba u Ulici Bulevar sprske vojske.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Rakić Goran, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave.

Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na otkrivanju i identifikovanju počinioca krivičnog djela teško ubistvo.

Naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Istraga o sinoćnjem ubistvu 28-godišnjeg mladića u banjalučkom naselju Borik je u toku, izjavila je za RTRS glasnogovorica Policijske uprava Banjaluka Milana Stojanović.

“Policija nastavlja potragu za počiniocem ovog krivičnog djela”, rekla je Stojanović. .

Kako saznaje UNA policija je sinoć privodila i obavljala informativne razgovore sa više osoba, kojima su provjeravani alibiji za vrijeme kada je zločin počinjen, ali ubica nije pronađen.

Prema nezvaničnim informacijama kao motiv ubistva pominje se sukob oko djevojke, što se još detaljno istražuje i provjerava. Sukob je navodno započeo kao tuča nedaleko od Tržnog centra “Delta planet” da bi se okončao jezivim zločinom na benzinskoj pumpi.

Ubistvo su snimile nadzorne kamere. Na snimku se vidi da je napadač jurio za Bogdanovićem preko Bulevara Srpske vojske Nesrećni mladić, koji je već djelovao povrijeđen, bježao je prema pumpi i u jednom trenutku je pao na zemlju. Napadač mu je u tom trenutku prišao i dok je ležao na asfaltu hladnokrvno ga izbo nožem sedam puta.

Napadač se potom okrenuo i pobjegao prema “Aquani”, ne mareći za brojne očevice koji su iz automobila na raskrsnici svjedočili jezivom zločinu. Na sebi je nosio crvenu jaknu i tamni donji dio odjeće

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79