U Savi pronađen automobil, u njemu beživotno tijelo mladića (27)

Beživotno tijelo muškarca i putnički automobil pronađeni su u rijeci Savi u Gradišci, a uviđajem je utvrđeno da se radi o N.Š. iz ovog grada.

ATV saznaje da se radi o mladiću starom 27 godina, koji je automobilom Volkswagen Lupo išao kući i sletio u rijeku.

Policijski službenici PU Gradiška su tokom potrage za nestalim N. Š. iz Gradiške, u blizini rijeke Save pronašli tragove pneumatika od putničkog automobila.

PU Gradiška je u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u rijeci Savi pronašli putnički automobil marke „VW“ u kome se nalazilo beživotno tijelo muškarca.

„Izvršenim uviđajem utvrđeno je da se radi o licu N. Š. iz Gradiške, čiji nestanak je prijavljen istog dana“, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da navedeni događaj nema elemenata krivičnog djela, te da se izvrši obdukcija a nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79