U Beogradu se vakcinisao i bivši načelnik Novog Sarajeva Nedžad Koldžo

Pored činjenice da ogroman broj “običnog” puka iz BiH odlazi u Beograd na imunizaciju, sve se češće na Beogradskom sajmu mogu vidjeti i dobro poznata lica bosanskohercegovačke političke scene.

Jedan od njih je i bivši načelnik Novog Sarajeva Nedžad Koldžo (SDA) koji je također odlučio iskoristiti mogućnost besplatne imunizacije u susjednoj Srbiji, a kako se može primijetiti u Beograd je stigao u društvu supruge, piše Klix.

Pored bivšeg načelnika sarajevske općine, ovih dana u Beogradu mogu se vidjeti i druga poznata lica iz političkog života Bosne i Hercegovine.

Prije nekoliko dana, Beogradski sajam posjetio je i zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Mirza Čelik koji je potvrdio da se vakcinisao u Beogradu.

Osim Mirze Čelika, Beogradski sajam posjetio je i pomoćnik ministra zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine Goran Čerkez koji je u nedavnom razgovoru za Klix potvrdio da je bio u Beogradu, ali da se nije vakcinisao.

Pored političara, u Beogradu se ovih dana mogu vidjeti i druga poznata lica bh. kulturne scene poput članova benda Dubioza kolektiv kao i scenarist Ademir Kenović.

Iako su i prethodnih dana zabilježene gužve ispred Hale 3 koja je predviđena za nenajavljene vakcinacije, tokom vikenda očekuje se znatno veći broj posjeta Sajmu čemu smo svjedočili već jutros.

To se prije svega odnosi na građane BiH, Crne Gore i Sjeverne Makedonije koji žele iskoristiti mogućnost vakcinacije u Srbiji, kada već vlasti u matičnim državama nisu uspjele na vrijeme obezbijediti dovoljan broj vakcina za stanovnike.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79