U Busovači gazda lokala pretukao maloljetnika. Zatvorio mu oko

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciju o teškom fizičkom obračunu koji se desio u lokalnom kafiću u Busovači 17. na 18. 7. 2022. godine u 1:30 poslije ponoći.

Bosnom i Hercrgovinom ali i Busovačom se munjevitom brzinom proširila vijest da je vlasnik kafića pretukao maloljetnika te mu nanio teške ozljede.

Kako saznajemo vlasnik kafića nije imao milosti prema mladićima. Jednog je tukao, drugog natjerao da sve to gleda. Oba mladića su završila u Domu dravlja Busovača gdje im je ukazana prva pomoć. Jednom od mladića je i oko zatvoreno i po cijelom tijelu su modrice.

“Oba maloljetna mladića su radili kao konobari u njegovom lokalu. Nakon nesporazuma i pogreške koju su mladići priznali pozvani su na razgovor u njegovu kancelariju gdje ih pretukao te im naredio da svu odjeću skinu sa sebe uključujući i donji veš. Nakon što su mladići odbili, gazda ih je pretukao još jednom” – tvrdi izvor našeg portala.

Nezvanično saznajemo identitete nemilog događaja. Mladići imaju po 16. godina a vlasnik kafića je od ranije poznat javnosti u Busovači.

Povrijeđen je Ivan. J. (16)  Gabrijel K. (16)  je sve to morao gledati. Pretukao ga je vlasnik kafića je Frano B. od kojeg strahuju porodice mladića da i njima isto neće napraviti.

O svemu je obaviještena policijska uprava PU Busovača. Uskoro više informacija.

Pogledajte fotografije kako izgleda mladić poslije napada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79