U Hadžićima lišen slobode S.K.: U svom stanu je krio drogu i metke

U Hadžićima lišen slobode S.K.: U svom stanu je krio drogu i metke


Policijski službenici Šeste PU jučer su u 15 sati lišili su slobode osobu inicijala S.K. rođen 1986. godine, nastanjen u Hadžićima, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela iz člana 183. stav 1., člana 323. stav 1., a u vezi sa članom 28. i člana 239. stav 3. (Ugrožavanje sigurnosti, Izazivanje opće opasnosti u pokušaju i Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga) KZ F BiH.

Izvršenim pretresom kuće, okućnice i stana koji isti koristi na području općine Hadžići, kao i putničkog motornog vozila marke “BMW”, pronađeno je i oduzeto 6 metaka različitog kalibra, određena količina materije koja asocira na opojnu drogu amfetamin, mobilni telefon i dr. predmeti.

O ovome je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističku obradu nad navedenim licem.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija