U Međugorju nestala hodočasnica iz Italije. Pripadnici GSS-a je pronašli povrijeđenu

U subotu popodne, HGSS-u Čitluk – Međugorje prijavljen je nestanak jedne strane državljanke. Nakon što je vlasnik jednog hotela u Međugorju prijavio da je nestala hodočasnica odmah su se u potragu za njom dali hercegovački GSS-ovci koji su za tri sata našli ženu.

Sve se dogodilo u subotu. Tog dana, u 14:25 sati, HGSS-ovci iz postaje Čitluk – Međugorje su primili poziv od vlasnika hotela koji je prijavio izgubljenu hodočasnicu iz Italije.

Oformljen je tim od sedam gorskih spašavatelja iz stanice HGSS Čitluk – Međugorje kojima se pridružio i jedan kolega iz stanice Čapljina.

“Pretragom terena u 17:05 sati osobu pronalazimo na području Šurmanaca sa ogrebotinama i lakšim ozljedama. Nakon pružene prve pomoći i previjanja osoba je prevezena do hotela”, napisali su čitlučki spašavatelji na Facebooku.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79