U Milijunašu pomoć publike tražila na pitanju za 2.000 kuna, biste li vi znali odgovor?

Pitanje je glasilo koju boju očiju ima većina novorođenčadi u Hrvatsko – Plavu, smeđu, zelenu ili crnu?

U pokušaju osvajanja milion kuna u ovosedmičnom izdanju kviza Tko želi biti milijonaš nasuprot Tarika sjelo je dvoje natjecatelja.

Prva natjecateljica, Ana Ramljak, otvorila je pitanje za 16.000 kuna, a Ivan Livančić stigao je do onoga za prelazak drugoga praga. Rođena Šibenčanka sa zagrebačkom adresom i medicinska biohemičarka po struci pomoć znalaca zatražila je već na pitanju za 2.000 kuna kako bi saznala koju boju očiju ima većina novorođenčadi u Hrvatskoj. Plavu, smeđu, zelenu ili crnu?

Pomoć iz publike, Bruno Robert Kirinić iz Zagreba, Josip Buklijaš iz Vrgorca te Ivan Jurić iz Županje digli su ruke, a odgovor odabranog Brune bila je plava boja. Ana mu je vjerovala te točno odgovorila.

Kviz je na kraju napustila s osvojenih 1.000 kuna jer je pala na pitanju o tome što nedostaje nizu Vyšehrad, Šarka, Iz čeških lugova i gajeva, Tábor i Blaník. Ponuđeni odgovori su bili Prag, Sudeti, Libuša ili Vltava? Ana je odabrala Prag, no točan odgovor bila je Vltava.

Nakon nje je priliku dobio 26-godišnji Ivan Livančić iz Zagreba. Student farmacije zapeo je na filmskom pitanju za 8.000 kuna. Nalazi li se u naslovu nagrađivanog filma s Georgeom Clooneyjem i Sandrom Bullock iz 2013. godine vrsta sile, radijacije, energije ili čestice, bilo je pitanje zbog kojeg je on iskoristio jokera zovi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79