U nesreći kod Mostara povrijeđeno pet osoba, među njima dvoje djece

U nesreći kod Mostara povrijeđeno pet osoba, među njima dvoje djece


Pet osoba lakše povrijeđenih, među kojima dvoje djece, epilog je saobraćajne nesreće koja se danas u prijepodnevnim satima dogodila u mjestu Buna južno od Mostara, potvrđeno je za portal “Avaza“ iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U nesreći su učestvovali A.R. (37) s vozilom Ford Focus, A.Č.(24) s automobilom Seat Leon i M.S. (34) vozač Škode Octavia.

Lakše tjelesne povrede su zadobili vozači A.R. i M.S., N.R. (11) koja se nalazila u Fordu, L.A. saputnik iz Seata te dijete S.Ć. (4) koje se nalazilo u Škodi.

Na licu mjesta su intervenisale dvije ekipe Hitne pomoći, koje su povrijeđene prevezli do Kantonalne bolnice „Dr.Safet Mujić“, a gdje su ima nakon obrade konstatovane lakše tjelesne ozljede.

Uviđaj su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a na vozilima je nastala znatna materijalna šteta. Saobraćaj koji se zbog ove nesreće odvijao usporeno nakon uviđaja je normalizovan.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija