U ovom bh. gradu sutra se najavljuje dan bez automobila

Grad Prijedor organizovaće sutra Dan bez automobila, povodom Evropske sedmice mobilnosti, i zatvoriti saobraćaj za motorna vozila u najužoj gradskoj zoni na pet časova, saopšteno je iz Gradske uprave.

Saobraćaj će biti zatvoren od 9.00 do 14.00 časova u ulicama Miloša Obrenovića, Jovana Raškovića, Nikole Pašića, Svetosavskoj i Zanatskoj.

– Pozivaju se građani Prijedora, učenici, NVO, sportska i ekološka društva, da se priključe ovoj manifestaciji i uzmu aktivno učešće u obilježavanju ovog značajnog ekološkog datuma, te na taj način daju svoj doprinos očuvanju životne sredine i očuvanju svog zdravlja – navodi se u saopštenju.

Grad Prijedor sutra će zajedno sa Savjetom za bezbjednost saobraćaja obilježiti i San bezbjednosti saobraćaja uz raznovrstan program za građane u zoni bez automobila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79