U ponedjeljak dženaza Senadu Islamu. Oglasili se iz Senigora

Nakon kraće i teške bolesti umro je privrednik Senad Islam.

Jučer je u 49. godini nakon kraće i teške bolesti umro Senad Islam, vlasnik i osnivač Senigora.

Preminuo Senad Islam, vlasnik firme Senigor

Senigor je osnovao 2004. godine, od tada je vodstvom i vizijom Senada Islama postala jedna od najvećih kompanija u građevinskog, elektro i vodomaterijala, sistema za grijanje, sanitarija i keramike u Bosni i Hercegovini.

Islam je zaposlio više od 90 ljudi, a firma ima godišnji promet veći od 40 miliona KM.

Dženaza namaz će se obaviti u ponedjeljak 23.01. 2023. godine u 13:00 sati na gradskom mezarju Vlakovo, a tevhid će se proučiti u istom terminu u džamiji Sokolje – naselje heroja.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen je i iz Goražda sa polaskom u 09:30 sati sa Trga u Goraždu.

Iza Senada su ostali otac Fehrat, majka Šaćira, supruga Damira, te sinovi Semir, Ermin i Emir i kćerka Lamija, sestre Amela i Sanela, te mnogobrojna porodica, prijatelji i poznanici.

Iz Senigora su obavijestili javnost da neće raditi danas, sutra i u ponedjeljak.

A od Senada su se oprostili porukom:

“Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo.

Na bolji svijet je preselio naš Senad Islam. Uvijek je govorio da su djela najbitnija i da ljude po tome treba gledati. ˝Allah ne gleda u vaša tijela i vaš fizički izgled, već gleda u vaša srca i vaša djela˝. Ovako nas je učio i mi ćemo tako nastaviti.

Naš brate, molimo Gospodara Milostivog da ti podari džennetske bašće i da se susretnemo s tobom na boljem svijetu”, napisali su radnici Senigora.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79