U saobraćajnoj nesreći u Banjoj Luci autom polomio ogledalo i završio na trotoaru

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u ulici Milana Radmana u Banja Luci izazvala je značajnu materijalnu štetu na vozilima i saobraćajnoj signalizaciji, uključujući i saobraćajno ogledalo.

Informaciju o incidentu potvrdila je Policijska uprava Banja Luka za medije, koja je odmah izvršila uviđaj na licu mjesta.

Iz policije nisu pružene informacije o povrijeđenim osobama u ovoj saobraćajnoj nezgodi. Ipak, čitatelj “Nezavisnih” opisao je udar kao žestok, ističući da je jedno vozilo završilo na sredini raskrsnice, dok je drugo od jačine udara odletjelo na trotoar, pritom oštetivši saobraćajno ogledalo.

Odmah nakon nezgode, policija je poduzela mjere kako bi osigurala mjesto događaja i pružila potrebne informacije vozačima i građanima.

Građani su pozvani na oprez i poštovanje saobraćajnih pravila kako bi se smanjila mogućnost sličnih incidenata na cestama.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79