U Sarajevu vozač VW-a udario ženu na romobilu. Zadobila teške povrede, slomljen joj palac

Tokom jučerašnjeg dana dogodila se teška saobraćajna nesreća u Sarajevu piše Crna-Hronika.

Dana 03.09.2023. godine u 20,30 sati, obaviješten je Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo da se u Opću bolnicu „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu, zbog ukazivanja ljekarske pomoći obratila Dž.R., rođena 1980. godine, nastanjena u Sarajevu, a koja je izjavila da je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prethodnog dana u 15,45 sati, na kolovozu raskrsnice ulica Kranjčevićeva i Tešanjska, općina Centar Sarajevo.

Tom prilikom ljekar je konstatovao da je 43-godišnjakinja zadobila teške tjelesne povrede /fraktura palca/, nakon čega je upućena na kućno liječenje.

Preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ove saobraćajne nezgode, policijski službenici su došli do saznanja da je na navedenom lokalitetu došlo do udara i obaranja na kolovoz Dž.R. koja se prevozila električnim romobilom, od strane teretnog motornog vozila „VW UP“, kojim je upravljao H.M., rođen 1982. godine, nastanjen u Sarajevu.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79