Foto: Ivo Cagalj/Pixsell
U Splitu potonuo turistički brod, priveden kapetan koji je bio – pijan

U Splitu potonuo turistički brod, priveden kapetan koji je bio – pijan


Turistički brod dug 21 metar potonuo je nakon što je udario u splitsku Zapadnu obalu, na mjesto događaja bile su upućene sve dežurne službe, priopćeno je iz splitske policije koja je u nedjelju ujutro poslala još jedno priopćenje u kojem je navela da je kapetan broda bio – pijan.

Priopćenje splitske policije prenosimo u cijelosti:

“Jutros oko 2.30 u Splitu Branimirova obala, u pristanište benzinske postaje udario je turistički brod na kojem se nalazilo oko 50 putnika. Svi su sišli s broda na obalu i nitko nije ozlijeđen. Na mjesto događaja su izišli vatrogasci, djelatnici Lučke kapetanije i policijski službenici.

U tijeku je očevid od strane Lučke kapetanije, dok je u službene prostorije policije zbog utvrđene alkoholiziranosti i time postojanja sumnje u kazneno djelo Ugrožavanja posebnih vrsta prometa priveden kapetan broda i zadržan radi provođenja kriminalističkog istraživanja”, naveli su iz PU splitsko-dalmatinske.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija