U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli Irfan i Ensar iz Novog Pazara

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuli Irfan i Ensar iz Novog Pazara


Jutros, oko 2:45 sati, dogodila se stravična saobraćajna nesreća na magistralnom putu između Raške i Kosovske Mitrovice, u mjestu Kaznovići kod Rudnice. U nesreći su nastradali mladići iz Novog Pazara, Irfan Crnovršanin (27) i Ensar Harović (27), dok su njihova dva prijatelja teško povrijeđena.

Do tragedije je došlo nakon direktnog sudara dva vozila, malog kombija “kedi” i BMW-a, u kojem su bili mladići iz Novog Pazara.

Irfan Crnovršanin je bio za volanom “kedi”-ja, dok je Ensar Harović bio na suvozačevom mjestu. Povrijeđeni mladići, Z. H. i A. Dž., takođe iz Novog Pazara, bili su u BMW-u. Od siline udarca, oba vozila su sletjela sa puta.

Slučajni prolaznici su odmah pozvali hitnu pomoć i policiju, ali nažalost, ekipa hitne pomoći nije uspjela spasiti živote Irfana i Ensara. Povrijeđeni mladići prevezeni su na liječenje u bolnicu, gdje se bore sa ozbiljnim povredama zadobijenim u sudaru.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija