U vozilu puštao glasnu muziku, pa policajca udario glavom i rasjekao mu usnu

U Srebreniku je jučer rano ujutro napadnut policajac. Naime u 5.30 sati u ulici Alije Izetbegovića, osoba inicijala A. Đ. napala je policijskog službenika PS Srebrenik u momentu vršenja službene radnje.

Prema informacijama Operativnog centra MUP TK-a, napad se dogodio nakon što je A. Đ. u automobilu marke Audi puštao glasnu muziku, pa su građani pozvali policiju. Na lice mjesta stigla je policijska patrola i počela uviđaj, na što je A. Đ. (46) reagirao tako što je glavom udario policijskog službenika inicijala H. Š. u predjelu lica i rasjekao mu usnu.

Povrijeđenom policijskom službeniku ukazana je ljekarska pomoć u Domu zdravlja u Srebreniku, a o napadu je obaviješten je kantonalni tužilac iz Tuzle. Radi se o krivičnom djelu napad na službenu osobu u vršenje službene radnje prenosi Avaz.

(VIDEO) Pogledajte kako policija izbacuje goste iz lokala

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79