Ubio majku, pa igrao video igrice: Mladić kobni udarac napravio šipkom

Komšije Stanojke D. (62) i Miljana D. (25), majke i sina iz Kovina, rekli su da je izgledalo kao da je nesretna žena predosjetila ubistvo koje se inače dogodilo u kotlarnici.

Prema saznanjima Kurira, policija je Miljana zatekla dok je igrao igrice.

Ona je svoju komšinicu zvala da dođe da prespava u subotu na nedelju kod nje. Međutim kada je komšinica došla, Miljan je nju izbacio iz kuće i nije joj dao da tu prespava. Strašno, žena kao da je predosjetila da će se desiti nešto loše. To veče je ostala sama u kući sa sinom – ispričale su Kuriru komšije.

Inače, Stanojka i Miljan u ovu kuću doselili prije otprilike 2 godine.

Milan je prije 2 godina napustio fakultet, inače je studirao IT, bio je odličan đak i dobar student, ali od kad je napustio školovanje samo je igrao igrice i spavao – dodale su komšije.

Nakon subote uvečer, komšinica koju je Stanojka zvala da prespava kod nje, nije je vidjela uopće te se zabrinula.

Komšinica se zabrinula jer se nije čula s njom. Onda je zvala Stanojkinu sestru koja je također pokušala da je dobije međutim nije uspjela. Tada je zvala policiju i tražila da sa patrolom dođe do njihove kuće u Kovinu – navele su komšije.

Inače, rođena Stanojkina sestra je u početku živjela je u Kovinu zajedno sa njom i Mlljanom, međutim kroz neko vrijeme se odselila, jer kako su komšije ispričale nije više mogla da istrpi pritisak Miljana koji se promijenio.

Njegovoj tetki je najviše smetalo što je Miljan stalno vikao na Stanojku, bacao hranu… Međutim, ona nije htjela da prijavi nasilje već je sve to trpila. Inače, kada su jutros došli do kuće, policija je zatekla Miljana kako igra igrice i kada su ga pitali gdje mu je majka on je odmah priznao da je ubio i gdje se ona nalazi – pričaju komšije.
Odmah se vidjelo da je Stanojkina smrt nasilna, a Miljan je do detalja ispričao, također je policiji pokazao gdje se nalazi Stanojkino tijelo.

Rekao je da je najprije majku šamarao, pa potom udario šipkom u glavu… On je nakon toga priveden. Inače ovo je baš strašno što se desilo, a Miljan je inače bio izuzetan đak dok nije napustio fakultet, pametan… Zbog toga se pretpostavlja da je sve isplanirao – dodale su komšije.
Miljan D. je uhapšen jutros i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On se na policijskom saslušanju branio šutnjom.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79