Učenicama podizao majice i to nije sve: Profesor se nedolično obraća đacima

J.M. profesor fizičkog vaspitanja u Medicinskoj školi na Zvezdari, široj javnosti postao je poznat po svom skandaloznom ponašanju još 2019. godine.

Roditelji su u javnost iznijeli da profesor dodiruje učenice dok rade vježbe, kinji ih, kao i da ulazi u svlačionicu bez kucanja. Jednoj učenici je svojevremeno podigao majicu da bi se uvjerio da li stvarno ima ožiljak, a upamćen je i po majici koju je nosio sa natpisom “Ajde da ga mjerimo”. Sada je uslijedio novi skandal. Na sve ovo, iz škole se nikada nisu oglasili!

Ponašanje ovog profesora ponovo je dospjelo u centar pažnje danas kada je majka J. P, čija kćerka pohađa ovu srednju školu, medijima ispričala najnovije primjere njegovog skandaloznog ponašanja.

Gurao je, vrijeđao i vikao na učenice druge godine zato što su se smijale i razgovarale tokom časa, a poslije nasrtaja na učenice uhvatio je za vrat dječaka kom su ljekari dijagnostikovali lakše povrede – izjavila je majka jedne učenice

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79