Učenik isprebijan na času tjelesnog, operisan u Bijeljini

Učenik isprebijan na času tjelesnog, operisan u Bijeljini


 

Prethodnog dana dogodio se težak oblik vršnjačkog nasilja u srednjoj školi “Milutin Milanković” u Milićima, kada je učenik ove škole teško pretučen od strane grupe svojih vršnjaka. Iz Policijske uprave Zvornik nisu se željeli oglasiti detaljnije o ovom događaju zbog zaštite maloljetnih lica. Saopšteno je da policijski službenici poduzimaju sve radnje iz svoje nadležnosti.

Potvrdna informacija o ovom događaju stigla je iz zdravstvenih ustanova u Zvorniku i Bijeljini iz kojih je potvrđeno da je učenik inicijala A.A. primljen u ovim zdravstvenim ustanovama.

Učenik inicijala A.A. primljen je na pregled u JZU Bolnica Zvornik, upućen na pregled kod ORL gdje su mu ustanovljene teške tjelesne povrede, koje podrazumijevaju prelom vilice. Učenik je potom poslat na zbrinjavanje povrede u Bijeljinu, potvrđeno je iz zvorničke bolnice.

Uzroci i povod ovog nasilja nisu još uvijek poznati, slučaj dodatno komplikuje što su učenici nasilnici i učenik žrtva u ovom slučaju iz različitih nacionalnih grupa, izvještava portal Zvornicki.ba.

Prema Saznanjima Saffa pretučeni učenik je dijete bošnjačkih povratnika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija