Zijad Halilčević: “Nisam zaslužio ovakve bljuvotine. Trošili svoje slobodno vrijeme . Nismo mogli ni gorivo pokriti

Zijad Halilčević: “Nisam zaslužio ovakve bljuvotine. Trošili svoje slobodno vrijeme . Nismo mogli ni gorivo pokriti


Ramiz iz Živinica poznatiji kao Zmaj jedan od najgledanijih humorista u regionu, kojeg prate i gledaju milioni ljudi, opet je izgubio svoje prijatelje. Raspao se popularni trio.

Ramiz Zmaj ostao sam. Raspao se popularni trio. “Prevareni smo, uzimao je sebi 90%”

Na facebook-u se oglasio i treći član Zijad Halilčević koji je objasnio zašto više ne snima sa popularnim Ramizom Begovićem poznatijim kao Ramiz Zmaj.

“Dragi moji prijatelji a i pratitelji kanala zmaj show official želim da vam se obratim ovim putem i da vam ukratko obrazložim situaciju između Ramiza Zmaja i mene jer mislim da nisam zaslužio onakve komentare i bljuvotine koje pišete pa vas molim da ovo pročitate i nakon toga razmislite o svojim postupcima.

Ramiza poznajem dugo godina, neki od vas nisu se bili ni rodili i uvijek smo bili prijatelji, nismo imali česte susrete ali su uvijek bili srdačni i prijateljski i meni je žao što se sve ovo dogodilo, ali vjerujte da sam ljut sa razlogom.

Prvo smo ja i moj brat ušli u sve to bez ikakvog znanja i razmišljanja, i mi smo mislili da će se to završiti samo na nekoliko sijela i snimljenih klipova, ali AK Paša i Ramiz su često ugovorali snimanja i mi smo se odazivali, trošili svoje slobodno vrijeme i sve je bilo u redu dok nismo došli do saznanja da oni imaju redovna mjesečna primanja po tom pitanju.

Kad smo počeli da snimamo sa njima oni su imali od 40-tak hiljada pratitelja ali za veoma kratko vrijeme nepunu godinu s nama su dogurali do 90 i više hiljada i kad smo ih pitali pa ima li tu gdje nas dvojice onda se desilo ono što se desilo. Sa AK Pašom i Ramizom i mi smo povjerovali u sve to kao i svi vi, ne dozvolivši da nam AK Paša ispriča i svoju stranu priče, nismo ga saslušali vjerujući da je prevario Ramiza a i nas, mada se mi tad nismo ni osjećali prevarenima jer nismo ni imali nikakvih obećanja od strane njih dvojice.

Zikret Čipe Halilčević: Mi snimali godinu za džaba. Za jelo i piće su nas drugi častili. Nije on sigurno.

 

Nakon toga Ramiz je zajedno sa nama dvojicom otvorio novi kanal Zmaj show official početkom marta i ako ste pratili prve snimke morali ste zapamtiti njegovu rečenicu gdje kaže da je to kanal nas trojice i da dalje nastavljamo bez AK Paše.

Povjerovali smo na riječ i vjerovali u poštenje našeg prijatelja koji je govorio da neće biti kao njegov bivši saradnik AK Paša da će biti i za nas i da ćemo imati uvid u stanje računa i da će se dijeliti na četiri dijela zarada što mogu dokazati i njegovim porukama koje mi je slao, mada mi nikad nismo ni mislili da budemo izjednačeni s njim.

Kod prve podjele pokazao je svoje pravo lice, jer nije nam pokazao stanje na računa, samo nam je dao po 250 maraka i rekao to je to, kada smo ga pitali pa koliko je leglo para za mart mjesec rekao je 1000 eura, da je od toga platio porez i ostalo je njemu. Poslao sam mu poruku naveče jer ništa mi nije bilo jasno i pitam ga koliko je njegova žena podigla para sa računa, jer je račun otvoren na nju on mi je napisao 1900 eura.i

Imam tu poruku koju ću objaviti.

Znači mi nismo dobili ni 15% nas dvojica zajedno. Nismo mogli ni pokriti gorivo koje smo potrošli odlazeći na snimanja. Sutradan smo otišli do Ramiza da bi se dogovorili oko dalje saradnje, gdje se nismo uspijeli dogovoriti jer on ne vodi glavnu riječ i ne pita se ni za šta onda smo mu rekli da s aprilom mjesecom, kada nam isplati, tj. da onoliko koliko on misli da treba skloni sve snimke gdje smo nas dvojica i poželjeli mu sreću u budućem radu, jer ne znam da li bi iko od vas išao i dangubio samo radi jela i pića (koja su bila uglavnom od donacija mnogih prijatelja širom svijeta) i trošio svoje vrijeme, da bi drugi imali korist od toga, bujrum mjesta su upražnjena.

Kad ste počeli da pitate u svojim komentarima gdje smo, zašto ne snimamo zajedno i kad smo pročitali njegove odgovore da ne snimamo s njim iz naših privatnih razloga onda smo se odlučili oglasiti kako bi vam dali pravi razlog našeg razlaza. Ne znam zbog čega smo nazvani prevarantima i megalomanima jer ništa nije bilo u našim rukama, nismo upravljali ni čim, jedino u čemu smo mi mogli da ga prevarimo jeste to da se ne pojavimo na snimanju ili sijelu. Pa imamo i mi djecu, kako kaže Ramizova žena… Pozdrav za sve moje prijatelje, vaš Krezo!!!


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija