Uhapšen bahati Bosanac iz Amerike jer se oglušio naređenju policijskog službenika

Uhapšen bahati Bosanac iz Amerike jer se oglušio naređenju policijskog službenika


Prije par dana redakcija portala Crna-Hronika pisala je o incidentu koji se dogodio u Hadžićima kada je došlo do naguravanja između momaka iz dijaspore i lokalnih mladića zbog parkinga.

Tada je vozač džipa koji je imao jednu registracijsku oznaku iz Amerike parkirao u kontra smjeru i bahatio se. Došlo je do žestoke rasprave i ubrzo su počeli gurati jedni druge,” rekao je jedan svjedok koji je želio ostati anoniman.

Više o tome možete pročitati ovdje.

Incident u Hadžićima: “Zbog parkinga i bahaćenja sa džipom došlo do naguravanja između momaka”

Kako nezvanično saznajemo tokom večernjih sati došlo je do privođenja jednog lica od strane MUP-a Kantona Sarajevo kojeg je lično lišio slobode komandir MUP-a KS PS Hadžići jer se isti oglušio naređenju policijskog službenika.

Opet je problem sa bahatim vozačem nastao zbog parkinga. Ovog puta parkirao je na mjesto rezervisano za osobe sa invaliditetom.

Lice je lišeno slobode i predato u odjeljenje za zadržavanje lišenih slobode lica. Nezvanično radi se o Bosancu koji svoje godišnje odmore provodi u rodnoj Bosni i Hercegovini a živi i radi u Americi piše Crna-Hronika.

Mještani su za naš portal izjavili da već duže vrijeme trpe bahaćenje i silu lokalnog kabadahije.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija