Vozač koji je izazvao udes u kojem je nastadao Šaban u pritvoru, a automobil nije njegov!

Vozač koji je izazvao udes u kojem je nastadao Šaban u pritvoru, a automobil nije njegov!


Vozač Mazde koji je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Šaban Šaulić i njegov dugogodišnji prijatelj Mirsad Kerić, nalazi se u pritvoru.

Prema saznanjima, sudija je u ponedeljak popodne izdao nalog za lišenje slobode ovog 34-godišnjeg muškarca, te se on sada nalazi u pritvoru.

Njemački mediji su prenijeli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

Zanimljivo je i da Mazda kojom je 34-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mjesto boravka u Njemačkoj. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posjed automobila kojim se zakucao u zadnji dio Seata u kojem su bili Šaulić i Kerić.


Uz to, njemačka policija poziva i sve građane koji su posvjedočili ovoj tragičnoj nesreći da se obrate policiji kako bi pomogli istrazi koja će razriješiti sve detalje nesreće.

 

Na Šabanovoj sahrani neće biti ni sveštenika ni hodže, a ovo je pravi razlog

(Hayat / Foto: Arhiv)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija