Uhapšen vozač “focusa”: Zakucao se u ogradu, par minuta ranije tu se igrala djeca

Prema riječima očevidaca ove nesreće, vozač u alkoholiziranom stanju je “jače stisnuo na gas”, pa je u blagoj krivini izgubio kontrolu nad vozilom, te udario u zidić i ogradu, a potom se odbio i zaustavio nasred ceste.

Vozač automobila “ford focus” lišen slobode je danas nakon što je pijan udario u dvorišnu ogradu u Sarajevskoj ulici u Bijeljini.

Kako je za Faktor potvrđeno iz bijeljinske policije, nesreća se dogodila u 12.05 sati, a vozilom je upravljao S. Ž. iz bijeljinskog naselja Dijelovi, koji je tom prilikom lakše povrijeđen.

Pomoć mu je ukazala Hitna pomoć, a nakon što je alkotestiran lišen je slobode.

Prema riječima očevidaca ove nesreće,  vozač je “jače stisnuo na gas”, zatim je u blagoj krivini izgubio kontrolu nad vozilom, te udario u zidić i ogradu, a potom se odbio i zaustavio nasred ceste.

– Prava je sreća da niko drugi nije povrijeđen. Samo par minuta ranije tu su se igrala djeca, te je moglo doći do velike tragedije – ispričao nam je očevidac nesreće.

“Radnici, prijavite gazde ako budete radili za praznike!”

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments